Anunturi - Casa si vila

Auto si Moto Imobiliare vanzari Garsoniera Apartament Casa si Vila Teren Spatiu comercial Birouri Garaje Altele Imobiliare inchirieri Imobiliare cumparari Electronice Constructii Animale de companie Oferte de munca Educatie Turism Vanzari Diverse Servicii Diverse Matrimoniale
Pagini:    «1234... 35363738»
Categorie: Imobiliare vanzari Publicat de: mihaivoiculescu
Subcategorie: Casa si Vila Data: 07-12-2017
Telefon: 0729766900 Livrare: - nu se aplica -
Oras: Ilfov Stare produs: - nu se aplica -


Textul anuntului:
Casa are 3 dormitoare (din care unul cu baie proprie), 3 bai, living foarte mare si inalt, bucatarie, camara + pod foarte inalt pentru depozitare, suprafata construita este 150mp, iar terenul are 330mp.
Casa este facuta din caramida Soceram si structura pe cadre din beton, are placa de beton atat peste parter cat si peste etaj.
Casa este situata intr-un cartier rezidential numai cu vile noi, la intrarea in Otopeni (zona Odai), la 2-3 km de Bucuresti, din fata casei si pana in Piata Victoriei se fac 20 de minute (avem primul semafor la Arcul de Triumf).
Casa este bransata la curent si gaze, alimentarea cu apa se face din fântână prin hidrofor de la 25m adâncime, are fosa septica, internet si televiziune prin fibra optica de la Rcs.
Gradinita nr 2 cu program prelungit este la 400m. Pret: 105000 Euro